logo

Bedrijfsinformatie

 

Bijna 40 Jaar geleden ontstaan er in de 3 Noordelijke provincies (Overijssel, Drenthe, Groningen) bouwwerken die sterk uiteenlopen in uiterlijk, omvang en gebruik, maar toch terug te voeren zijn op een gemeenschappelijke factor: Mecklenfeld Bouw B.V.

 

Mecklenfeld Bouw B.V. is een middelgroot, aannemingsbedrijf dat geleid wordt onder dagelijkse leiding van Jeroen Mecklenfeld. Sinds 2013 maakt Mecklenfeld Bouw BV deel uit van de V.d. Most Bouwgroep.
Dagelijks zijn wij bezig om uw problemen op te lossen, werkzaamheden voor te bereiden, uit te voeren en op te leveren. Naast onze eigen medewerkers werken wij zeer nauw samen met een groot aantal gespecialiseerde bedrijven waardoor wij alle voorkomende werkzaamheden vakkundig en gecoördineerd kunnen uitvoeren. Door deze nauwe samenwerking is het mogelijk om alle uit te voeren werkzaamheden vanuit 1 centraal punt te begeleiden. Dit neemt u een hoop regelwerk, ergernis en miscommunicatie uit handen.

 

 

Wij verzorgen complete bouwopdrachten en garanderen een gedegen stuk vakwerk en kwaliteit. De bedrijfsactiviteiten variëren van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie in zowel de utiliteitssector alsmede de woningbouw.

 

Kwaliteit als basis voor Mecklenfeld Bouw B.V.  Aandacht voor kwaliteit betekent ook aandacht aan opleidingen en arbeidsomstandigheden van het personeel, deze zullen hoge prioriteiten hebben. Kortom kwaliteit, veiligheid en gezondheid staan voorop.
Mecklenfeld Bouw B.V. leidt elk jaar enkele leerlingen op tot allround vaklieden.


Wat betekent dit voor u als opdrachtgever

 

Tijd- en kostenbesparend: U hoeft niet zelf allerlei bedrijven te benaderen voor een prijsopgaaf. Alle werkzaamheden kunnen door een strakke planning in een relatief kort tijdsbestek worden uitgevoerd.

 

Gemak dient de mens: Al uw vragen, wensen en eventuele wijzigingen in werkzaamheden of planning geeft u aan 1 aanspreekpunt door en deze regelt dit dan met alle betrokken partijen zonder dat u hier verder omkijken naar heeft.

 

Door de capaciteit, ervaring en kwaliteit van Mecklenfeld Bouw B.V. bekleed dit aannemersbedrijf onder de vlag van (V.d. Most Bouwgroep) een vooraanstaande positie in de bouwwereld.

 

Menu

Bezoek ook eens

 
 

2018 - Aannemingsbedrijf Mecklenfeld B.V.